Födelsedagar, skolavslutningar och bara vanlig fika. En tårta gör goda tider bättre helt enkelt.
Med det här tricket kan du till och med skapa ett som får dig att verka som en riktig konditor.
Du behöver en färdig tårta, 200 gram choklad och bubbelplast.
Så här gör du:
Dela chokladen i mindre bitar, lägg i en skål och värm i mikron tills den smält. Blanda så att massan blir jämn.
Foto: YouTube
Linda bubbelplasten runt tårtan så att du ser hur mycket du behöver.
Foto: YouTube
Lägg bubbelplasten med bubbelsidan uppåt på ett bord. Häll chokladen över hela plastbiten.
Foto: YouTube
Låt chokladen stelna i 10 minuter vid rumstemperatur.
Foto: YouTube
Linda bubbelplasten med chokladen i runt tårtan.
Foto: YouTube
Vänta ytterligare 10 minuter och ta sedan bort bubbelplasten.
Foto: YouTube
Dekorera eventuellt tårtan med lite frukt. Då ser den riktigt fin och proffsigt ut!
Vill du ha en mer djupgående förklaring?
Då kan du se videon nedan: