Perfekt till fest!
Just nu läser andra
Födelsedagar, skolavslutningar och bara vanlig fika. En tårta gör goda tider bättre helt enkelt.
Med det här tricket kan du till och med skapa ett som får dig att verka som en riktig konditor.
Du behöver en färdig tårta, 200 gram choklad och bubbelplast.
Så här gör du:
Läs också
Dela chokladen i mindre bitar, lägg i en skål och värm i mikron tills den smält. Blanda så att massan blir jämn.

Linda bubbelplasten runt tårtan så att du ser hur mycket du behöver.

Lägg bubbelplasten med bubbelsidan uppåt på ett bord. Häll chokladen över hela plastbiten.

Låt chokladen stelna i 10 minuter vid rumstemperatur.

Linda bubbelplasten med chokladen i runt tårtan.

Vänta ytterligare 10 minuter och ta sedan bort bubbelplasten.

Dekorera eventuellt tårtan med lite frukt. Då ser den riktigt fin och proffsigt ut!
Vill du ha en mer djupgående förklaring?
Då kan du se videon nedan: