Förkylningssäsongen är här, och du har förmodligen redan tillbringat några dagar i sängen omgiven av näsdukar och hostmedicin.
Men nu hyllas ett hemgjort botemedel på sociala medier som lovar att hjälpa till att bekämpa förkylningar, halsont, och mycket mer.
Enligt Pensionist har forskaren Tim Spector delat med sig av sitt recept på Instagram men varnar att det inte är för den blygsamma.
Jäst i honung
"Här är hur du gör den enklaste jästa maten och ett fantastiskt botemedel att ha till hands under förkylningssäsongen," skriv han i sitt inlägg.
Det är lätt att göra: de enda ingredienserna du behöver är vitlöksklyftor och en burk honung.
"Allt du behöver göra är att lägga skalade vitlöksklyftor i rå honung och skaka," förklarade Tim och tillade:
"Låt blandningen jäsa på en mörk plats och vänd burken varje dag för att se till att vitlöksklyftorna förblir täckta av honung. Du kan också öppna burken för att vädra ut den efter några dagar."
Kan hålla i ett år
Tim noterade att videon spelades in under sommaren i Spanien, där det var mycket varmare. Under kallare månader behöver blandningen mer tid för att jäsa fullständigt.
"Den kommer att fortsätta jäsa mer ju längre du låter den stå och bör hålla i ett år eller mer utanför kylskåpet," sade han.
Forskaren fortsatte att förklara hälsofördelarna med vitlök och hur det kan hjälpa vårt immunsystem under vintermånaderna.
"Vitlök är fylld med prebiotiska inulinfibrer som stöder din tarmhälsa och anses ha antimikrobiella och antivirala egenskaper som kan hjälpa till att bekämpa förkylningar och influensa," förklarade forskaren och fortsatte: "Likaså har honung visats förbättra hostfrekvensen och svårighetsgraden i mänskliga försök."
Det låter som en räddare i nöden, men vad tycker experterna om vitlöks- och honungsblandningen?
Enligt Metro säger Abbas Kanani, överapotekare på Chemist Click, att Tim har rätt - honung och vitlök är bra för vårt immunsystem.
"Både vitlök och honung har bevisade hälsofördelar året runt och särskilt under förkylningssäsongen," säger Abbas och tillägger: "Huvudingrediensen i vitlök är allicin, vilket ger vitlök antibakteriella och sjukdomsbekämpande egenskaper.
Honung är naturligt rik på antioxidanter som kallas flavonoider och polyfenoler.
Dessa kemikalier hjälper till att bekämpa inflammation i kroppen."